2015. április 1., szerda

INNOPHARM CALCIUM EXPRESS 500 MG GRANUL. - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Szerves kötésű Kalcium. Víztisztán és gyorsan oldódik, ízletes narancs ízű ital készíthető belőle. A kalcium hozzájárul a csontok és fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez, a szervezet energiatermelő folyamataihoz és az emésztő enzimek normál működéséhez. A Calcium Express Granulátum 500 mg kalciumot tartalmaz.  Keményítőt, szója-, hal-, pollenszármazékot, glutént, cukrot, tejcukrot, festéket, tartósítószert nem tartalmaz. A kalcium vízben való feloldás után, a kiválóan felszívódó szerves formában van jelen (calcium lactogluconatum és calcium citrikum). Adagolás: Napi egy tasak fogyasztása javasolt. A tasak tartalma min. 250 ml vízben feloldva fogyasztandó. Várja meg míg az oldat áttetsző lesz. Tárolás: A doboz és a tasakok száraz helyen, erős fénytől védve tartandók. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:43
. INNOPHARM CALCIUM EXPRESS 500 MG GRANUL. - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése