2014. március 28., péntek

SZKÍTIÁTÓL CAMELOTIG Arthur legenda új értelmezése - Jelenlegi ára: 800 Ft

Szkítiától Camelotig
Az elmúlt évszázadokban a szakemberek többsége meg volt győződve arról, hogy az Arthur király, a Kerekasztal Lovagjai és a Szent Grál köré szövődött legendák ősi kelta forrásokból erednek. Egészen másképp vélekedik a két amerikai néprajzkutató, Scott Littleton és Linda Malcor, akik könyvükben azt próbálják bizonyítani, hogy a legendakör magja azokkal a szarmata és alán lovagokkal került a II. századi Britanniába, illetve az V. századi Galliába, akik valaha a Római Birodalom légióival harcoltak együtt a "barbárok" betörései ellen a Birodalom határai mentén.
2006, 312 oldal
Kérem, tekintse meg kínálatomat. Rendszeresen hirdetek meg új tételeket.
A személyes átadást preferálom! Kb. havonta egy hetet tartózkodom Pesten, ez alatt tudom a terméket átadni a belvárosban a Kálvin térnél vagy az Astoriánál. Ha épp van dolgom másfelé, ott is találkozhatunk. Miskolc belvárosi átadás is lehetséges! Az átvétel részleteiről, a következő pesti tartózkodásom idejéről aktuális információkat találhat a szállítás fülön. További kérdéseire szívesen válaszolok!
Postázás esetén postaköltség az érvényes díjszabás szerint. Ha több tételt vásárol, postaköltséget takaríthat meg! Utánvéttel nem postázok.
Kérdésekre válaszolok. Minden ajánlatot meghallgatok, csere elől nem zárkózom el.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-03-24 06:00
. SZKÍTIÁTÓL CAMELOTIG Arthur legenda új értelmezése - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése