2014. március 31., hétfő

Zseblámpa, elemlámpa dinamós, tölthető lámpa led s - Jelenlegi ára: 999 Ft

?
Zseblámpa, elemlámpa dinamós, tölthető lámpa led smd led izzóval Biztos vagyok benn, hogy Önnek is van nagyon sok különféle elemlámpája! Akkumulátoros, tölthető, elemes, konektorba dugható. De abban is biztos vagyok, azon ritka alkalmakkor, amikor hirtelen szükség van a világításra, a fényre. Esetleg áramszünet, vagy csak lement a biztosíték, este egy defektes kerék cseréje. Akkor amikor a legnagyobb szükség van rá, na akkor előveszi a lámpáit egyiket a másik után, de egyik sem világít. Nem csoda, hiszen ritkán van rá szükség. Nem világít, mert lemerült, vagy kiégett az izzója. Ekkor megfogadja, hogy mégegyszer így nem járhat, másnap az első dolga üzemképessé teszi a lámpát. Múlnak a hetek, a hónapok, észrevétlen lemerül újra a lámpa, és ismét szükség lenne rá!
Ezért hívom fel a figyelmét erre a kis zseblámpára. Ez a lámpa nem fogja cserben hagyni, hiszen ezzel a céllal készült! Ledes izzója 50000óra élettartamú, nem fog kiégni. Ebben is akkumulátor van, természetesen ha nem tölti ebben is lemerül! De nem probléma, mert tölthető. Igen tölthető, de nem kell hozzá áram! Csak a dinamóját kell működésbe hozni, és már világít is. Mint egy marokerősítő, és már világít is!
1db. Dinamós, akkumulátoros, ledes zseblámpa
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására szolgálnak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2014-04-17 02:59
. Zseblámpa, elemlámpa dinamós, tölthető lámpa led s - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése