2014. április 30., szerda

CSIGANYÁL ESSZENCIA,ráncok,laza bőr,öregedés,hegek - Jelenlegi ára: 2 780 Ft

KÉSZLETEN! Saját magamnak hozattam, de mivel csak 5 darab rendelhető, így a másik négyet szívesen átadom!
(Ebből kövekezik, hogy számlát nem tudok adni)
AKI KAPJA-MARJA!      A japánok találtak egy új, hatékony fegyvert a ráncok ellen!
 
A legtöbb embernek a csigák csak kellemetlen kerti kártevők.    De  hála  az új japán csodamódszernek, most nők százai őrülnek meg a a csiganyálkás öregedésgátló kezelésekért.
A legújabb őrület persze megérkezett Nagy-Britannia szépségszalonjaiba is, ahol 50 fontba kerül egy "csigapakolás" (kb. 17 ezer forint). Az eljárás rém egyszerű: három csigát helyeznek a páciens arcára, ezután kedvükre csúszkálhatnak.
A Daily Mail által megkérdezett kozmetika tulajdonosa elmondta: az eredmények elsöprőek, köszönhetően a rendkívül értékes, csiganyálban található fehérjéknek. Először persze bizarrnak és visszataszítónak tűnik, de a kezelés valójában nagyon kellemes, és utána a bőr hihetetlenül ragyogó és puha lesz. Dr. Chopra, aki klinikai vizsgálatokkal támasztotta alá az új csodaszer hatékonyságát, azt mondta: a nyálka természetes antibiotikumokat és hialuronsavat is tartalmaz, amely hidratálja a bőrt.   Az eredmények nagyon biztatóak, kevesen tudják, de a csigaváladékot a  súlyos bőrbetegségekre és a pattanásokra is lehetne használni. A csiganyálka koncentrátumot egy speciális technika segítsével vonják  ki, melynek során a csigának nem esik bántódása. Az eljárás lényege,   hogy természetes módon serkentik a csiga nyálkaképződését, majd az  összegyűjtött váladékot megtísztitják és koncentrálják.    A csiganyálka kivonat a következő hatóanyagokban gazdag:             
Proteinek, melyek összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrszövetben lévő fehérjékhez.
Alantoin, mely a bőr gyors regenerálódását segíti elő.
Vitaminok: A, C, E vitaminok, valamint a B csoport néhány alfaja.
Alfahidroxisavak, úgymint glikólikus gyümölcssav, tej-, citrom-  és almasav, melyek enyhén hámlasztó hatásuk révén csökkentik a  szaruréteg vastagságát.
Ásványok és nyomelemek, különös tekintettel a kálciumsóra, mely a csigaház képződésében játszik nagy szerepet.
Mucopolisacharidok, melyek egészen különleges hidratáló  képességgel rendelkeznek; ezektől válik a csiga nyála csúszóssá és  sikamlóssá.
Proteázis inhibítor enzimek: a bőrben lévő kollagén és elasztin lebomlását okozó proteázis nevű folyamatot szabályozzák.
Segít fenntartani a bőr egészségét, valamint antioxidáns tartalmának köszönhetően javítja a sejtek funkcionalitását.
Specialisták megerősítik, hogy a csiga nyálka nagyon hatékony, és segít bármilyen fajta heg, még a sebhelyek kezelésében is, és megelőzi a növekedési csíkok kialakulását.
Közömbösíti a napsugárzás okozta bőrkárosodásokat, ezzel segít megelőzni a bőr öregedését, és a ráncosodást.
Gyorsítja a sérült szövetek megújulását.
Megnyitja az eltömődött pórusokat, sebgyógyulás után gyors bőrképződést idéz elő.
Megőrzi a szövetek rugalmasságát.
Hatásos a pigmentáció, mint például az öregségi foltok, vagy a szeplő elleni harcban.
Megküzd a bőrfertőzésekkel.
A csigák nem sérülnek a feldolgozási folyamat során, tartásuk a saját természetes környezetükhöz hasonló környezetben történik. A nyálka nagyon óvatosan kerül eltávolításra, anélkül, hogy a csigák ettől bármilyen kárt szenvednének. Az így kinyert nyálka többszörös szűrésen megy keresztül, és csak azután kerül feldolgozásra.
Használata: Reggel és este, belülről kifelé haladva 1-2 cseppet finoman masszírozzuk el. Külső használatra.   A termék előállításához nem végeztek állatkísérleteket. Hatása klinikailag tesztelt. Eltarthatósági ideje három év megnyitása után a szavatossági ideje hat hónap . Ez a termék egy nagy tisztaságú nyersanyag folyékony jellegű.   20 fok alatt, vagy tegyük a hűtőbe , hogy ne érintkezzen a levegővel. Általános tudnivalók: A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forglamazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.



Jelenlegi ára: 2 780 Ft

Az aukció vége: 2014-04-29 15:43
. CSIGANYÁL ESSZENCIA,ráncok,laza bőr,öregedés,hegek - Jelenlegi ára: 2 780 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése