2015. január 25., vasárnap

Fiatalok kérdései - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fiatalok kérdései- Gyakorlatias válaszok
. MIÉRT nem értenek meg engem a szüleim? " „ Kipróbáljam a kábítószereket és az alkoholt? " „ Mi a helyzet a házasság előtti szexszel? " „ Honnan tudom, hogy ez igazi szerelem? " . Mit tartogat számomra a jövő? "
Nem te vagy az első — se nem az utolsó — fiatal, aki ilyen kérdéseket tesz fel. Mégis, amikor a fiatalok ilyen alapvető témákat vetnek fel, gyakran ellentmondásos válaszokat záporoznak rájuk. Vegyük például az alkoholtartalmú italok fogyasztását. A szülők talán lebeszélnek róla, bár alkalmasint ők maguk is sokat isznak. A képes újságok és a televízióműsorok dicsőítik. A társaid pedig arra buzdítanak, hogy próbáld ki. Nem meglepő, ha sok fiatal valóságos zavarban van azt illetően, mit is tegyen.
Felismerve, hogy szükséges őszinte, gyakorlatias válaszodat adni a mai fiatalság kérdéseire, az Ébredjetek! * folyóirat 1982 januárjában sorozatot indított „ Fiatalok kérdezik: " címmel. A sorozat azonnal kedvező reagálást váltott ki : . ásóiból. „ A sorozat annak a bizonyítéka, hogy továbbra is erdekel benneteket a mai fiatalok sorsa" — írta értékeléssel az egyik olvasó. „ Remélem, és imádkozom is érte, hogy ezeknek a cikkeknek sohase legyen vége" — írta egy másik....
Postázom is!
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Folyamatosan töltök fel termékeket, nézz szét nálam.
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2015-02-14 16:21
. Fiatalok kérdései - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése