2015. február 24., kedd

Salgó János: Krisztus tanúi a történelemben - Jelenlegi ára: 300 Ft

Salgó János: Krisztus tanúi a történelemben
Raktári szám: 018641
Kiadás éve: 1976
Kiadó: Zsinati Bizottság
Méret: 155 * 213 mm, 154 oldal
Állapot: Papírkötés, jó
"Mindenki előtt világos, hogy minden keresztény ember, akármilyen rendű-rangú is, meg van híva a keresztény élet teljességére és a szeretet tökéletességére, és hogy ez az életszentség a földi társadalomban is előmozdítja az emberségesebb életmódot. E tökéletesség elnyerése végett vessék latba a hívek erejüket, amelyet Krisztus ajándékozásának mértéke szerint kaptak, hogy az Ő nyomdokait követve és az Ő képéhez hasonulva mindenben tartsák meg az Atya akaratát, szívvel-lélekkel szenteljék magukat Isten dicsőségének és a felebarát szolgálatának. Így bőséges yümölcsöt hozva bontakozik ki Isten népének életszentsége, amint ezt annyi szentnek élete ragyogóan bizonyítja az Egyház történetében"
A Zsinat most idézett szavait illusztrálják ennek a könyvnek a lapjai. Az egyháztörténetből kiragadott példák, főleg Krisztus tanúinak néhány jellegzetes alakja azt mutatja, hogy az élő hit útján járó, szeretet által munkálkodó és reménykedő Isten népe "a földi társadalomban is előmozdítja az emberségesebb életmódot". Bevezetőnkben jeleztük azt az új egyháztörténeti szemléletet, amely ezt a könyvet ihlette.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 14:04
. Salgó János: Krisztus tanúi a történelemben - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése