2014. október 28., kedd

Kerékpáros egybe ruha, időfutam mez, body - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Az értékesítésre kínált kerékpáros ruha egy eredetileg a kerékpáros időfutamokra kialakított egyberuha, ami napjainkra kezd kilépni a versenysport ruhatárából és utat tör magának a hétköznapi kerékpáros ruhák közé. A ruha nadrág és mez része derék magasságban egybe van varrva, a felső rész jobban testre áll, mint az a klasszikus kerékpáros mezektől megszokott. Tipikusan hátsó zsebbel nem rendelkeznek. A nadrág kényelmes zselés betéttel van ellátva, a ruha anyaga a hagyományos kerékpáros nadrágokéval megegyező vastagságú, nyári használatra ideális. A grafika minden modell esetében mélynyomásos technikával került elhelyezésre, nem kopik le. A ruha jól szellőzik, kiváló nedvesség elvezető képességgel rendelkezik. A kerékpáros egybemezekről további képeket itt tekinthetsz meg!
Rendeléssel kapcsolatos fontos információk:
- szállítási idő: 12 - 22 munkanap (nem azonnali postázás, kérlek ezt figyelembe véve vásárolj)
- megrendeléskor kérjük add meg az első képen a kinézett kerékpáros csapatruhához írt számot
- megrendelés előtt kérjük, alaposan nézd meg a második képen szereplő mérettáblát! Ne megszokásból válassz méretet, ugyanis általában elmondható, hogy a megszokottnál egy számmal nagyobb méret a jó választás ezekből a kerékpáros ruhákból! Lehetőség van mezből és nadrágból eltérő méretet rendelni, ez esetben a megrendelésbe írd be, hogy nadrágból, illetve mezből milyen méretet szeretnél.
A termék átvételével kapcsolatos információk:
- a megrendelt kerékpáros csapatruhát átveheted tőlünk személyesen Budapesten, a Nyugati tér környékén, Zuglóban, de megbeszélés alapján Budapest egyéb (belső) kerületei is szóba jöhetnek.
- természetesen lehetőség van postai utánvétes csomagként való küldésre is, ez esetben a postaköltség a vevőt terheli


Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Az aukció vége: 2014-11-18 14:26
. Kerékpáros egybe ruha, időfutam mez, body - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése