2014. október 29., szerda

ZSíR ÚJ NATO GÁZÁLARC GÁZMASZK +4 SZŰRŐ +PÓTÜVEG!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

CSAK EGY KATTINTÁS ÉS VILLÁMÁRON AZONNAL A TIÉD!
(VAGY VALAKI MÁSÉ)
Figyelem: a termék bevezető áron fut, valós értékének negyedéért. A mennyiség fogyásával arányban az árat csak annak tudom garantálni, aki már leütötte. A későbbiekben az ár folyamatosan emelkedni fog!
ÚJDONSÁG: NEMSOKÁ AZ IVÓCSÖVES VERZIÓT IS FELTESZEM VATERÁRAIVÓCSŐHÖZ CSATLAKOZÓ KULACSKUPAKKAL+TÁSKÁVAL EGYÜTT!!! 6900 helyett 5500-ÉRT!!!  
AMERIKÁBAN A VIETNÁMI HÁBORÚ ALATT KIFEJLESZTETT, A NEHÉZ AKTíV SZENES VAS SZŰRŐHENGER HELYETT BELSŐ OLDALSÓ SZŰRŐBETÉTES,  PANORÁMAPLEXIS HARCI GÁZÁLARC, FÓLIÁZOTTCSOMAGBÓL. HARC, PERMETEZÉS, FESTÉS, VEGYI MUNKA,  MENTESíTÉS VAGY AIR SOFT, PAINT BALL KÖZBEN NEM ZAVAR A TEREPEN, VAGY A CÉLZÁSBAN A ROZSDÁSODÓ SZÉNPOROS VASHENGER.
AZ ELSŐ FORMATERVEZETT GÁZÁLARC, AMINÉL A VEGYI ÉS BIOLÓGIAI MAXIMÁLIS VÉDELEM MELLETT AZ ÜTÉSÁLLÓSÁG, TÖRHETRETLENSÉG, KÖNNYŰSÉG,  TELJESEN SZABAD MOZGÁS ÉS MAXIMÁLIS LÁTÓTÉR, A FOLYAMATOS PÁRAMENTESSÉG (A CIRKULÁLÓ LEVEGŐ KÖZVETLENÜL A VÉDŐÜVEG ELŐTT HALAD EL), AZ ELLENFÉL MEGFÉLEMLíTÉSE, A PSZICHOLÓGIAI HADVISELÉS EGYSZERRE KAPOTT HANGSÚLYT.  HA VALAHOL FELBUKKANT, AZ ELLENFÉLRE SOKKOLÓAN HATOTT.
ERRŐL TERVEZTÉK A CSILLAGOK HÁBORÚJÁNAK STORMTROOPER BIRODALMI ROHAMOSZTAGOSAINAK MASZKJÁT!!!, 4 BELSŐ SZŰRŐ (2 jobb és 2 baloldali, originált, bontatlan, garanciális csomagban, tehát pótszűrőt is adunk hozzá), sok-sok PÓTÜVEG 4500-AS BEVEZETZŐ VILLÁMON. BUDAPESTI BELVÁROSI ÁTVÉTEL MUNKAIDŐBEN, VAGY 1200-AS POSTADíJ TÖBB LICITÁLÁSA ESETÉN IS CSAK EGYSZER FELSZÁMíTVA (hiába számol a vaterás rendszer több díjat, nem érdekes)!
KÖNNYŰ, TÖRÉSBIZTOS, MŰKÖDŐ, CIVIL FORGALOMBAN NEM KAPHATÓ! A MAGYAR HONVÉDSÉG 2050 TÁJÁN FOGJA BEVEZETNI!
Miért ilyen olcsó?
-én eladni és nem spekulálni járok a vaterára. NÉZD MEG A TERMÉKEIMET!
Alább közlöm két elégedett vásárló szűrő tesztjét. A tesztből kiderül, hogy a szűrő mindent szűr, kivéve a mustgázt és a foszgént. Ezek kivételével célszerű használni!
Tisztelt A22escsapdajabolt!
A mai napon vettem át a vásárolt gázálarcokat és hozzájuk a szűrőbetétet.
Anno telefonon kérdeztem, hogy milyen a betét, pontosan te sem tudtad, de mi most megvizsgáltuk.
Teljes felületén, többrétegűen aktív szenes a szűrő, ez eddig nagyon jó. (egyszerűen szétvágtuk és megnéztük)
Mivel volt már dolgom többféle gázálarccal a munkám során, mondhatom, hogy nagyon jól funkcionál. Erős füst, valamint 3-féle szénhidrogén gázra néztük meg gázdetektorral, és nagyon jól teljesített.
Viszont! MUSTGÁZRA, FOSZGÉNRE, AKTÍVSZÉN SZŰRŐ NEM JÓ!!! SEMELYIK!!! Ezekre ne használja senki!!!
Aktív szén szűrő kizárólag akkor használható, ha van még oxigén a légtérben. Tehát pincében, must erjedésekor ebben sem jössz ki élve.
Bocsánat az okoskodásért, de ez kikívánkozott.
Ez a gázálarc arra, amire való, tökéletesen megfelel, jómagam is fogok még pár darabot vásárolni.
még egy véleény aitezúton köszönök meg!
Tisztelt A22escsapdajabolt!
Csak egy írásbeli megerősítést - illetve saját tapasztalatot - szeretnék küldeni (megosztani) a maszkkal kapcsolatban: munkahelyi, szolgálati mellékhelyiség plafonjának szellőzőrácsán melegedő, de időközben jóideje elpusztult házimacska rothadó, bomlásnak indult tetemének 15-20 méteren kívül még éppen elviselhető, de azon belül elviselhetetlen és gyomor-forgató bűze ellen is kiválóan alkalmas. Nem hittem el, hogy a megközelíthetetlennek vélt helyiségben kb. 5 percig piszkáltam a szellőzőrácsot minden gond nélkül, míg végül a rács a macskával együtt (már ami maradt belőle) a padlón landolt. Egyszóval szuper a termék, csak így tovább! Üdvözlettel:
- domengo



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2014-11-19 00:11
. ZSíR ÚJ NATO GÁZÁLARC GÁZMASZK +4 SZŰRŐ +PÓTÜVEG!! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése