2014. október 29., szerda

Tiens vérnyomásregeneráló készülék - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Tiens vérnyomásregeneráló készülék
Kimerít a munka? Fej vagy végtagfájdalommal ébredsz esetleg így fekszel le?
Ne nyúlj azonnal a gyógyszerekhez!
Egyrészt, mert a pirulák, a hatóanyagai gyengítik a szervezet természetes  védekezőrendszerét, ami  nem várt mellékhatásokat okozhat, akár évek múlva is.
Másrészt rengeteg pénzbe kerülnek, ráadásul bizonyos szerekhez egy idő után hozzászokik a szervezet, így könnyen napi rutinná válhat, a költséges és immunrendszerromboló tabletták szedése.
A fejfájás, hát, kéz és lábfájás, gyulladás,   izomfájdalmak, fáradékonyság, a türelmetlenség, rossz közérzet, időjárásérzékenység, különböző idegbetegségek és fájdalmak nagyrésze, a nem megfelelő vérnyomásra vezethetők vissza, amit a túlhajszolt, stresszes életmód éppúgy okozhat mint egy megbetegedés, vagy  életmód és testsúlyváltozás.
A magas, és az alacsony vérnyomás sem megfelelő a szervezet számára, ilyenkor nem optimális szerveink és az agy vérellátása, ami különböző zavarokat, fájdalmakat okozhat.
A fájdalomcsillapítók, szedése, nem az okot, csak a tünetet szűnteti meg, tehát leköti a fájdalomért felelős receptorokat, de ettől még nem jut megfelelő mennyiségű vér az artériákba, így nem ez az igazi megoldás hosszútávon.
A tiens várnyomásregeneráló készülék, szervezeted bioelektromosságát felhasználva kezeli a különböző vérnyomás problémákat és még sokféle más betegséget, bizonyítottan semmilyen mérget vagy mellékhatást okozó anyagot nem juttat a szervezetedbe.
Rendszeres használatával megszabadulhatsz a vérnyomásingadozás által kiváltott problémáktól, fájdalmaktól, és közérzetedre is érezhetően pozitív hatást gyakorol
Titka a 3 csoportban elhelyezkedő, 21db terápiás fogban rejlik, melyek bőröddel való érintkezésükkor,  stimulálják tested belső áramkörét.
A készülék összegyűjti az emberi testben lévő gyenge biológiai áramokat, pótolja a hiányzó negatív töltést, így kétirányú egyensúlyt teremt, ezzel közvetlenül javítja az erek sejtfalának potenciálját, megszünteti a kisartériák görcseit, növeli a vörös vérsejtek külső kölcsönös ellenállását.
Hatására, a vér mágnesességével és viszkozitásával egyidejüleg, a vérerek eltömődése, és véredény falára lerakódott koleszterin mennyisége a normális értékre csökken.
A termékhez részletes, Magyarnyelvű felhasználói útmutatót mellékelünk, melyből megismerheted pontos működését, használatát.
A készülék hatékonyságát számtalan kínai tartományban, valamint Oroszországban, Franciaországban és Japánban is elismerik, a sajtóban és az interneten a felhasználók pozitív tapasztalatokról számolnak be, és szakorvosok is elismerően vélekednek a készülékről.
10 napos pénzvisszafizetési garancia !
A készülék rendszeres használat mellett, rövid időn belül érezteti jótékony hatását, és ebben mi ennyire biztosak vagyunk!
Eredeti ár: 49 990 Ft
Akciós ár:
29 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2014-11-19 14:29
. Tiens vérnyomásregeneráló készülék - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése