2014. október 6., hétfő

Benton csiga-méh koncentrált esszencia, 5ml - Jelenlegi ára: 399 Ft

Köszöntelek az oldalamon!
      Itt megismerhetsz számos koreai kozmetikumot, amelyek természetes összetevőik révén hihetetlen népszerűségre tettek szert az utóbbi időben. Mivel nagyon kevés bennük- vagy épp egyáltalán nem tartalmaznak szintetikus kemikáliákat, így hatásuk rendkívül gyors és látványos illetve tartósabb, mint bármely más reklámokban hirdetett terméké.
Benton
Csiga-méh esszencia, 5ml
A Benton csiga-méh esszencia a legjobb megoldás károsodott vagy durva bőrre. Ellenállóvá teszi az arcbőrt. Feltölti az apróbb ráncokat. Fő összetevői a csiganyálka és a méhméreg.
A Benton csiga-méh esszencia parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajokat, alkoholt, szteroidot, mesterséges színezéket és parfümöt.
A csiganyálka regeneráló hatása már évek óta közismert. A sérüléseket és régebbi hegeket elképesztően hatékonyan és gyorsan regenerálja. A csiganyálkában sok az allantonin, a kollagén és az antibakteriális anyagok. Ezek a hatóanyagok segítik a csigának gyorsan regenerálni a házát, ha az megsérül. Ám nem csak a csigaház regenerálására alkalmas a csiganyálka, hanem az arcbőrre is jótékony hatással van.
A méhméregben sok a melittin és a hialuron, ami feloldja a hegszöveteket, csökkenti a gyulladást. Éppen ezért az akné kezeléséhez is tökéletes megoldást nyújt.
A Benton csiga-méh esszencia 90% csiganyálka szűrlemény. Ehhez társul az aloe vera kivonat, a méhméreg és egy sor további természetes összetevő.
A Benton csiga-méh esszencia parabénmentes, nem tartalmaz ásványi olajokat, alkoholt, szteroidot, mesterséges színezéket és parfümöt.
 
Kiszerelés: 5ml
Eredeti koreai termék.
Figyelem! Amikor "kosárba teszed" funkciót használod, akkor a rendszer minden megrendelt termékre külön-külön postaköltséget számol tévesen! Postaköltséget utólag, a megrendelt termékek súlya után tudok mondani. Hozzávetőlegesen 10db 1ml-es minta súlya kb. 20-25gramm.



Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2014-10-27 08:18
. Benton csiga-méh koncentrált esszencia, 5ml - Jelenlegi ára: 399 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése