2014. október 15., szerda

Pogabot robotporszívó - Jelenlegi ára: 27 999 Ft

EladóPogabot mv200d Intelligens Takarító Robot
dokkoló állomással és távirányítóval
Fő funkciók
A pogaBot robotok működésének hatékonysága „anatómiai” kialakításának köszönhető. A robot mozgási iránya spirális, átlós és egyenes vonalú a falak mentén. Mivel ezeket a mozgási sémákat többször is elvégzi egy szobában, így garantált a gondos tisztítás.
Egyszerű kezelés és karbantartás
Nyomja meg a szoba nagyságától függően a takarítást indító gombot, a többit már a pogaBot robotja intézi! A pogaBot robotok tisztítása is végtelen egyszerű. Csak nyomja le a porgyűjtő tartály tetején lévő gombot, és húzza ki a rekeszt. Ürítse és tisztítsa ki a porgyűjtő tartályt. A robotja ismét munkára kész!
Virtuális Fal
A Legtöbb pogaBot robot mellé ún. virtuális falat is adunk. A virtuális fal folytonos infravörös fényt bocsát ki, melyen a robot nem tud áthaladni. Így a robotot egy adott területtől el lehet „zárni”, miközben azt mi magunk kényelmesen használhatjuk.
Dokkoló Állomás
A pogaBot érzékeli akkumulátorának töltöttségi szintjét. Ha alacsony, akkor keresni kezdi dokkolóját. Ha megtalálja, akkor automatikusan a dokkolóra csatlakozik és feltölti akkumulátorát. A dokkoló segítségével a robot indulása megadott időpontra programozható. Így például amíg Ön a munkahelyén van, a robot elvégzi a házimunkát!
Tartozékai
1 mv200 Intelligens Takarító Robot
1 Újratölthető, cserélhető akkumulátor (a robotban)
1 Akkumulátor töltő
1 Virtuális Fal
1 Dokkoló állomás
1 Távirányító
1 Használati útmutató
Műszaki adatok
Méret: átmérő: 34 cm, magasság: 8 cm
Súly: 2. 6 kg
Max. töltési idő: 4. 5 óra*
Használati idő: ~90 perc/feltöltés
Bemenet: AC 230-240V 50Hz
Kiement: DC 18V 400mA
*Megjegyzés: kb. 70 m2-es nagyságú szoba kitakarításához elegendő. A tisztítás idejét a tisztítandó felület nagyága, a padlózat típusa, az akkumulátor kora és a feltakarítandó szennyeződés mértéke befolyásolja. Az akkumulátor teljesítménye – hasonlóan más, akkumulátorral működő elektronikai berendezésekhez – idővel csökkenhet, a tisztítási idő hossza növekszik. A készülék folyamatos tisztítán tartásával az akkumulátor élettartama növelhető.
Átvétel személyesen újpesten ahol lakom, vagy átutalás után postai úton.
Kérem tekintse meg többi termékemet is. Köszönöm.
Legyen szíves leütés után 3 napon belül felvenni velem a kapcsolatot és 2 héten belül átvenni a terméket, Ha ez nem történik, meg negatívval értékelem. Megértését köszönöm.


Jelenlegi ára: 27 999 Ft

Az aukció vége: 2014-11-05 17:52
. Pogabot robotporszívó - Jelenlegi ára: 27 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése